• Greta Ilașcu - Life Coach
  • Telefon+40 748 231 984
  • Emaililascu.greta@gmail.com

Despre Coaching

Life-Coaching - Îți oferă oportunitatea să fii cea mai buna versiune a ta!

Life-Coaching se focusează pe tranzițiile din viață, pe performanța, pe echilibrul dintre viața profesională și personală, pe abilitățile de comunicare și, bineînțeles, în centrul tuturor sunt aspectele legate de relații.
Coaching-ul este mai pe scurt, focusat pe atingerea unor obiective și orientat spre acțiune. Succesul tau va depinde de dorința de a-ți asuma riscuri, dar si responsabilitatea asupra vieții tale și de a încerca noi abordări.
Aceasta nu este psihoterapie si totuși, este important să înțelegem că sunt legate.
Ca orice efort, Life-coachingul poate implica sentimente de disconfort și frustrare care însoțesc procesul de schimbare.
Viața ta depinde de tine. TU îți definești succesul. Eu sunt aici doar să te ghidez și să-ți facilitez procesul.

Ce este un Life Coach?

Un Life-Coach este un mentor de încredere care te poate ajuta să identifici și să descoperi ceea ce te împiedică să-ți atingi potențialul maxim. Este o relație unu-la-unu care oferă un spațiu de susținere pentru a te ajuta să creezi ceea ce-ți dorești pentru tine.
Poti găsi un Life-Coach care să te ajute să creezi o startegie și să obți instrumentele de care ai nevoie pentru a a-ți atinge obiectivele. Te poate ajuta să-ti oprești obiceiurile negative, să dobândești noi metode de identificare și să acționezi pentru a a-ți atinge potențialul maxim!

Cum te ajuta Life Coachingul?

Prin Life Coaching poți trăi o viață mai echilibrată și-ți poți face visele să devină realitate!

Ce se întâmplă într-o sesiune de Life Coaching?

Fiecare sesiune este adaptată clientului și va varia în funcție de nevoile individuale. La început, vom discuta despre ceea ce sunteți angajați să realizați prin munca noastră împreună și vom începe să creăm un plan pentru a vă atinge obiectivele. Periodic, vă voi da sarcini pentru a vă ajuta să vă îndreptați progresul. Vom lucra împreună pentru a recunoaște obstacolele, pentru a explora perspective alternative și a sarbatori succesele. Odată cu încheierea fiecărei sesiuni, vom revizui obiectivele dvs. și vom evalua pașii următori care sunt necesari pentru a obține aceste rezultate.

Chiar am nevoie de un Life Coach, nu pot sa o fac singur?

Life-Coachingul te poate duce peste și dincolo de propriiletale limitări personale. De cele mai multe ori, oamenii încearcă să-și atingă cel mai mare potențial, dar nici nu-și dau seama ce sta în calea lor. Un Life-Coach poate oferi o perspectivă obiectivă și te poate ajuta să -ti realizezi obiectivele. Majoritatea oamenilor experimentează că sunt mai eficienți atunci când lucrează cu un Life-Coach și că acest lucru le oferă posibilitatea de a-și atinge mai bine potențialul.
Life Coachingul vă poate face visurile realizabile și vă va oferi sprijin și încurajare pe parcurs.

Misiunea mea este să-ți fiu alături pe drumul autocunoașterii!