• Greta Ilașcu - Life Coach
  • Telefon+40 748 231 984
  • Emaililascu.greta@gmail.com

Health Coaching

Heath Coaching

Cine ai fi dacă te-ai iubi pe tine necondiționat?

In Coachingul pentru sanatate sau Health-Coachingul (cum îmi place sa-i spun) îi duc pe clienții mei dinspre critica si judecata propriei persoane înspre iubirea de sine prin rezolvarea aspectelor intelectuale, emoționale și spirituale ce vin din perspectiva greutații lor și al stilului de viață.

Atunci când oamenii caută să facă schimbări majore de sănătate - de la scăderea în greutate la tratarea condițiilor cronice, transformarea capacității lor de a-și reîncărca vitalitatea - este ușor să devii coplesit. Întrebările sunt multe: Unde ar trebui să înceapă? Unde se pot potrivi în aceste schimbări? Cât de mult trebuie să se schimbe? Cum tratează obstacolele? Dacă nu funcționează? Dacă nu reușesc?

Cu atâtea incertitudini și variabile, cu atât de multe în joc, cea mai importantă întrebare pentru tine ar putea fi aceasta: de ce ai vrea să mergi singur/ă pe drumul acesta, când exista persoane specializate sa te ghideze?

Cum ar fi dacă scăderea în greutate și recuperarea sănătății ar putea fi diferite?
Ce se întâmplă dacă trecerea la un stil de viață mai bun ar putea fi o experiență mai simplă și de lunga durată? Ce se întâmplă dacă eforturile oamenilor ar putea fi mai puține, dar ghidate în mod constructiv? Ce se întâmplă dacă procesul ar putea fi mai puțin resimițit ca o renunțare la sine și mai mult ca o investiție în propria persoana? Acesta este locul unde un Health-Coach poate face diferența în experiența și succesul tău.
Health-Coachingul oferă mai mult decât o resursă. Oferă o relație. În calitate de Health-Coach iți vei putea evalua starea de sănătate. Vom discuta, de asemenea, despre istoricul tău de sănătate și povestile personale în legătură cu sănătatea, greutatea, mâncarea, fitnessul și stresul.
Te întrebi probabil ``De ce conversațiile psihologice?``. Simplu, pentru că discuțiile și credințele emoționale pe care le avem despre noi înșine sau despre corpurile noastre pot avea un impact puternic asupra sănătății noastre. Ele sunt de obicei un factor de sabotare în urmărirea noastră de pierdere în greutate sau abundență. Cu toate acestea, prin uneltele oferite de domeniul coachingului noi, ca Health-Coaches, îți putem schimba vechile povești în mesaje care au puterea de a-ți transforma modul în care trăiesti.

Pentru a stabili o sedinta de coaching si consiliere pe sanatate si fitness mă poți contacta la telefon 0748231984 sau printr-un email la adresa ilascu.greta@gmail.com
Ședințele pot fi live 1 la 1, dar si online sau la telefon.
Prima discuție este de 30 de min si este gratuită.

Beneficii

Misiunea mea este să-ți fiu alături pe drumul autocunoașterii!